Gerona

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Girona-Costa Brava in Gerona (Spanje). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Gerona. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Gerona.
vlag van Spanje
Vliegveld: Girona-Costa Brava
IATA code: GRO
ICAO code: LEGE
Hoofdstad van Spanje: Madrid
www.aena.es

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1168 kilometer vliegen naar Girona-Costa Brava in Gerona. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 23 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Gerona is Europe/Madrid en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Girona-Costa Brava op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Girona-Costa Brava in Gerona (Spanje). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Girona-Costa Brava in Gerona (Spanje). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 23, 2024 - Sun
Girona, ES
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 23
light rain
24/18°C 18 km/h, SSE 55% 762.07 mmHg
mon jun 24
scattered clouds
27/19°C 15 km/h, S 41% 760.56 mmHg
tue jun 25
few clouds
30/20°C 22 km/h, S 40% 757.56 mmHg
wed jun 26
overcast clouds
29/20°C 26 km/h, S 44% 756.81 mmHg
thu jun 27
light rain
28/20°C 9 km/h, ESE 43% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Spanje

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Spanje is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Spanje te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +34 of 0034.