Gibraltar

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van North Front in Gibraltar (Gibraltar). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Gibraltar is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: North Front
IATA code: GIB
ICAO code: LXGB
www.gibraltarairport.gi

Hoofdstad van Gibraltar: Gibraltar
Aantal inwoners: 27884
vlag van Gibraltar

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Gibraltar is Europe/Gibraltar en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van North Front op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode GIP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Gibraltar en stekkers hebben de code C / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +350 of 00350.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld North Front in Gibraltar (Gibraltar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld North Front in Gibraltar (Gibraltar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Gibraltar. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Gibraltar, GI
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
moderate rain
16/10°C 49 km/h, W 71% 753.81 mmHg
sat dec 5
light rain
11/10°C 24 km/h, WNW 53% 758.31 mmHg
sun dec 6
light rain
12/11°C 25 km/h, WNW 61% 762.82 mmHg
mon dec 7
moderate rain
14/15°C 43 km/h, WSW 80% 763.57 mmHg
tue dec 8
light rain
16/15°C 29 km/h, W 73% 766.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.