Gisenyi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gisenyi in Gisenyi (Rwanda). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Gisenyi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Gisenyi.
vlag van Rwanda
Vliegveld: Gisenyi
IATA code: GYI
ICAO code: HRYG
Hoofdstad van Rwanda: Kigali

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6426 kilometer vliegen naar Gisenyi in Gisenyi. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 39 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Gisenyi is Africa/Kigali en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gisenyi op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gisenyi in Gisenyi (Rwanda). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gisenyi in Gisenyi (Rwanda). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 5, 2023 - Tue
Gisenyi, RW
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue dec 5
moderate rain
19/18°C 6 km/h, S 89% 762.07 mmHg
wed dec 6
moderate rain
22/17°C 6 km/h, NE 77% 761.31 mmHg
thu dec 7
moderate rain
22/18°C 7 km/h, NE 80% 761.31 mmHg
fri dec 8
moderate rain
20/17°C 6 km/h, NNE 88% 762.07 mmHg
sat dec 9
light rain
22/18°C 6 km/h, SW 72% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Rwanda

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode RWF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Rwanda is 230 V en stekkers hebben de code C / J.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Rwanda te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +250 of 00250.