Gore Bay

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gore Bay in Gore Bay (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Gore Bay. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Gore Bay.
vlag van Canada
Vliegveld: Gore Bay
IATA code: YZE
ICAO code: CYZE
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.gorebayairport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6003 kilometer vliegen naar Gore Bay in Gore Bay. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 8 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Gore Bay is America/Toronto en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gore Bay op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gore Bay in Gore Bay (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gore Bay in Gore Bay (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Gore Bay, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
sky is clear
14/12°C 15 km/h, SSW 50% 768.07 mmHg
sun jun 16
light rain
14/16°C 19 km/h, ESE 76% 763.57 mmHg
mon jun 17
moderate rain
20/18°C 15 km/h, SSE 95% 759.81 mmHg
tue jun 18
moderate rain
23/17°C 20 km/h, S 73% 762.82 mmHg
wed jun 19
light rain
18/15°C 27 km/h, SSW 92% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.