Gothenborg

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Göteborg City Airport in Gothenborg (Zweden). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Gothenborg. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Gothenborg.

Vliegveld: Göteborg City Airport
Plaats: Gothenborg
IATA code: GSE
www.goteborgcityairport.se

Timezone
De timezone van Gothenborg is Europe/Stockholm.

Betaalmiddel
In Zweden is de officiële munteenheid de Zweedse kroon. Valutacode SEK.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zweden te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +46 of 0046.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Göteborg City Airport in Gothenborg (Zweden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Göteborg City Airport in Gothenborg (Zweden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Göteborg City Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 1, 2020 - Wed
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.