Granada

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Granada in Granada (Spanje). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Granada. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Granada.
vlag van Spanje
Vliegveld: Granada
IATA code: GRX
ICAO code: LEGR
Hoofdstad van Spanje: Madrid
www.aena.es

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1809 kilometer vliegen naar Granada in Granada. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 9 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Granada is Europe/Madrid en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Granada op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Granada in Granada (Spanje). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Granada in Granada (Spanje). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 12, 2024 - Wed
Granada, ES
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed jun 12
light rain
21/16°C 20 km/h, W 35% 762.82 mmHg
thu jun 13
sky is clear
25/18°C 16 km/h, NW 26% 764.32 mmHg
fri jun 14
scattered clouds
28/21°C 20 km/h, WNW 31% 761.31 mmHg
sat jun 15
light rain
27/18°C 24 km/h, WNW 24% 759.81 mmHg
sun jun 16
sky is clear
27/19°C 14 km/h, WNW 22% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Spanje

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Spanje is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Spanje te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +34 of 0034.