Grand Rapids

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Grand Rapids in Grand Rapids (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Grand Rapids. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Grand Rapids.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Grand Rapids
IATA code: GPZ
ICAO code: KGPZ
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6516 kilometer vliegen naar Grand Rapids in Grand Rapids. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 45 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Grand Rapids is America/Chicago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Grand Rapids op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Grand Rapids in Grand Rapids (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Grand Rapids in Grand Rapids (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Grand Rapids, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
overcast clouds
25/17°C 15 km/h, W 61% 764.32 mmHg
sun jul 21
light rain
27/19°C 11 km/h, NW 53% 764.32 mmHg
mon jul 22
scattered clouds
26/18°C 17 km/h, WNW 56% 762.82 mmHg
tue jul 23
light rain
27/19°C 12 km/h, SW 56% 762.07 mmHg
wed jul 24
moderate rain
26/19°C 11 km/h, W 62% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.