Grand Turk Island

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Grand Turk Island in Grand Turk Island (Turks- en Caicoseilanden). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Grand Turk Island. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Grand Turk Island.
vlag van Turks- en Caicoseilanden
Vliegveld: Grand Turk Island
IATA code: GDT
ICAO code: MBGT
Hoofdstad van Turks- en Caicoseilanden: Cockburn Town

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7188 kilometer vliegen naar Grand Turk Island in Grand Turk Island. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 33 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Grand Turk Island is America/Grand_Turk en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Grand Turk Island op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Grand Turk Island in Grand Turk Island (Turks- en Caicoseilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Grand Turk Island in Grand Turk Island (Turks- en Caicoseilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Helaas, momenteel is er geen weerdata beschikbaar

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Turks- en Caicoseilanden

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Turks- en Caicoseilanden is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Turks- en Caicoseilanden te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-648 of 00-648.