Guatemala City

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van La Aurora in Guatemala City (Guatemala). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Guatemala City. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Guatemala City.
vlag van Guatemala
Vliegveld: La Aurora
IATA code: GUA
ICAO code: MGGT
Hoofdstad van Guatemala: Guatemala City
www.dgac.gob.gt

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9082 kilometer vliegen naar La Aurora in Guatemala City. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 48 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Guatemala City is America/Guatemala en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van La Aurora op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld La Aurora in Guatemala City (Guatemala). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld La Aurora in Guatemala City (Guatemala). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 12, 2024 - Wed
Guatemala City, GT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed jun 12
moderate rain
25/19°C 8 km/h, S 67% 761.31 mmHg
thu jun 13
moderate rain
23/18°C 8 km/h, S 79% 759.06 mmHg
fri jun 14
moderate rain
21/18°C 6 km/h, S 90% 758.31 mmHg
sat jun 15
moderate rain
20/18°C 7 km/h, NNE 89% 757.56 mmHg
sun jun 16
very heavy rain
17/17°C 10 km/h, SSW 98% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Guatemala

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Quetzal. Valutacode GTQ.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Guatemala is 120 V en stekkers hebben de code A / B / G / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Guatemala te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +502 of 00502.