Guayaramerin

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Guayaramerin in Guayaramerin (Bolivia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Guayaramerin. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Guayaramerin.
vlag van Bolivia
Vliegveld: Guayaramerin
IATA code: GYA
ICAO code: SLGY
Hoofdstad van Bolivia: Sucre

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9654 kilometer vliegen naar Guayaramerin in Guayaramerin. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 29 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Guayaramerin is America/La_Paz en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Guayaramerin op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Guayaramerin in Guayaramerin (Bolivia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Guayaramerin in Guayaramerin (Bolivia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 5, 2023 - Tue
Guayaramerín, BO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue dec 5
light rain
25/22°C 6 km/h, ENE 91% 759.81 mmHg
wed dec 6
light rain
32/23°C 5 km/h, N 51% 758.31 mmHg
thu dec 7
moderate rain
38/22°C 5 km/h, SW 34% 757.56 mmHg
fri dec 8
light rain
31/24°C 4 km/h, SE 58% 760.56 mmHg
sat dec 9
moderate rain
34/25°C 5 km/h, NNE 47% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Bolivia

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Boliviano. Valutacode BOB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bolivia is 230 V en stekkers hebben de code A / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bolivia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +591 of 00591.