Guaymas

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gen Jose M Yanez in Guaymas (Mexico). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Guaymas. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Guaymas.
vlag van Mexico
Vliegveld: Gen Jose M Yanez
IATA code: GYM
ICAO code: MMGM
Hoofdstad van Mexico: Mexico City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9133 kilometer vliegen naar Gen Jose M Yanez in Guaymas. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 52 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Guaymas is America/Hermosillo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gen Jose M Yanez op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gen Jose M Yanez in Guaymas (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gen Jose M Yanez in Guaymas (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 5, 2023 - Tue
Guaymas, MX
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue dec 5
overcast clouds
23/20°C 12 km/h, NNW 28% 762.82 mmHg
wed dec 6
scattered clouds
25/20°C 13 km/h, W 31% 762.07 mmHg
thu dec 7
sky is clear
24/19°C 12 km/h, SW 29% 760.56 mmHg
fri dec 8
sky is clear
23/18°C 16 km/h, WNW 39% 759.81 mmHg
sat dec 9
sky is clear
20/15°C 23 km/h, NW 20% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mexico

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode MXN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mexico is 127 V en stekkers hebben de code A.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mexico te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +52 of 0052.