Guernsey

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Guernsey in Guernsey (Guernsey). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Guernsey. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Guernsey.
vlag van Guernsey
Vliegveld: Guernsey
IATA code: GCI
ICAO code: EGJB
Hoofdstad van Guernsey: St Peter Port
www.airport.gg

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 607 kilometer vliegen naar Guernsey in Guernsey. Een vlucht duurt ongeveer 43 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Guernsey is Europe/Guernsey en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Guernsey op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Guernsey in Guernsey (Guernsey). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Guernsey in Guernsey (Guernsey). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Guernsey, GG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
overcast clouds
18/19°C 16 km/h, E 85% 765.07 mmHg
fri jul 19
few clouds
18/18°C 14 km/h, W 75% 763.57 mmHg
sat jul 20
heavy intensity rain
18/17°C 22 km/h, S 91% 756.06 mmHg
sun jul 21
light rain
17/16°C 35 km/h, WNW 87% 759.06 mmHg
mon jul 22
light rain
17/17°C 25 km/h, SW 88% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Guernsey

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode GBP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Guernsey is 230 V en stekkers hebben de code C / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Guernsey te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-1437 of 00-1437.