Guna

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Guna in Guna (India). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Guna. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Guna.
vlag van India
Vliegveld: Guna
IATA code: GUX
ICAO code: VAGN
Hoofdstad van India: New Delhi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6694 kilometer vliegen naar Guna in Guna. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 58 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Guna is Asia/Kolkata en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Guna op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Guna in Guna (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Guna in Guna (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 5, 2023 - Tue
Guna, IN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue dec 5
light rain
22/18°C 15 km/h, ENE 59% 762.07 mmHg
wed dec 6
sky is clear
23/17°C 19 km/h, ENE 44% 762.07 mmHg
thu dec 7
broken clouds
24/19°C 15 km/h, NE 38% 762.07 mmHg
fri dec 8
sky is clear
23/17°C 10 km/h, NNE 40% 762.82 mmHg
sat dec 9
sky is clear
24/16°C 13 km/h, NNW 40% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over India

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode INR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in India is 230 V en stekkers hebben de code C / D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in India te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +91 of 0091.