Halifax

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Halifax International in Halifax (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Halifax. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Halifax.
vlag van Canada
Vliegveld: Halifax International
IATA code: YHZ
ICAO code: CYHZ
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.flyhalifax.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4898 kilometer vliegen naar Halifax International in Halifax. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 49 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Halifax is America/Halifax en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Halifax International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Halifax International in Halifax (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Halifax International in Halifax (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 23, 2024 - Sun
Halifax, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 23
moderate rain
15/16°C 26 km/h, SW 93% 760.56 mmHg
mon jun 24
heavy intensity rain
16/16°C 26 km/h, SW 99% 751.56 mmHg
tue jun 25
moderate rain
20/16°C 15 km/h, SW 71% 752.31 mmHg
wed jun 26
broken clouds
22/16°C 22 km/h, SW 61% 756.06 mmHg
thu jun 27
light rain
18/16°C 25 km/h, SSW 95% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.