Hall Beach

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Hall Beach in Hall Beach (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Hall Beach. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Hall Beach.
vlag van Canada
Vliegveld: Hall Beach
IATA code: YUX
ICAO code: CYUX
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.hallbeach.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4575 kilometer vliegen naar Hall Beach in Hall Beach. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 26 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Hall Beach is America/Iqaluit en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Hall Beach op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Hall Beach in Hall Beach (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Hall Beach in Hall Beach (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 14, 2024 - Sun
Hall Beach, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 14
overcast clouds
-7/-15°C 12 km/h, SW 91% 763.57 mmHg
mon apr 15
broken clouds
-9/-14°C 8 km/h, S 87% 765.07 mmHg
tue apr 16
overcast clouds
-7/-10°C 12 km/h, SSW 74% 765.07 mmHg
wed apr 17
overcast clouds
-10/-19°C 27 km/h, NW 88% 767.32 mmHg
thu apr 18
overcast clouds
-11/-13°C 19 km/h, WNW 73% 766.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.