Hamburg

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Finkenwerder in Hamburg (Duitsland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Hamburg. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Hamburg.
vlag van Duitsland
Vliegveld: Finkenwerder
IATA code: XFW
ICAO code: EDHI
Hoofdstad van Duitsland: Berlijn
www.airbus.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 345 kilometer vliegen naar Finkenwerder in Hamburg. Een vlucht duurt ongeveer 47 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Hamburg is Europe/Berlin en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Finkenwerder op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Finkenwerder in Hamburg (Duitsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Finkenwerder in Hamburg (Duitsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 12, 2024 - Fri
Hamburg, DE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 13
light rain
18/13°C 22 km/h, SW 68% 757.56 mmHg
sun jul 14
light rain
21/15°C 21 km/h, SW 49% 759.06 mmHg
mon jul 15
scattered clouds
20/15°C 18 km/h, WSW 64% 761.31 mmHg
tue jul 16
light rain
20/15°C 20 km/h, WSW 69% 760.56 mmHg
wed jul 17
light rain
23/16°C 15 km/h, WSW 53% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Duitsland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Duitsland is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Duitsland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +49 of 0049.