Happy Valley-Goose Bay

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Goose Bay in Happy Valley-Goose Bay (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Happy Valley-Goose Bay. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Happy Valley-Goose Bay.
vlag van Canada
Vliegveld: Goose Bay
IATA code: YYR
ICAO code: CYYR
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.goosebayairport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4226 kilometer vliegen naar Goose Bay in Happy Valley-Goose Bay. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 1 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Happy Valley-Goose Bay is America/Goose_Bay en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Goose Bay op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Goose Bay in Happy Valley-Goose Bay (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Goose Bay in Happy Valley-Goose Bay (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 1, 2023 - Sat
Happy Valley-Goose Bay, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat apr 1
light snow
0/-5°C 12 km/h, W 68% 756.81 mmHg
sun apr 2
snow
1/-1°C 24 km/h, ENE 87% 739.56 mmHg
mon apr 3
snow
-1/-3°C 34 km/h, NNW 82% 747.06 mmHg
tue apr 4
light snow
-2/-7°C 13 km/h, WNW 82% 759.06 mmHg
wed apr 5
overcast clouds
-6/-11°C 20 km/h, WNW 68% 768.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.