Hewandorra

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Hewanorra Intl in Hewandorra (Saint Lucia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Hewandorra. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Hewandorra.

Vliegveld: Hewanorra Intl
Plaats: Hewandorra
IATA code: UVF

Timezone
De timezone van Hewandorra is America/St_Lucia.

Betaalmiddel
In Saint Lucia is de officiële munteenheid de Oost-Caribische dollar. Valutacode XCD.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Saint Lucia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1758 of 001758.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Hewanorra Intl in Hewandorra (Saint Lucia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Hewanorra Intl in Hewandorra (Saint Lucia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Hewanorra Intl. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 2, 2020 - Thu
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.