Innsbruck

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Innsbruck-kranebitten in Innsbruck (Oostenrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Innsbruck. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Innsbruck.
vlag van Oostenrijk
Vliegveld: Innsbruck-kranebitten
IATA code: INN
ICAO code: LOWI
Hoofdstad van Oostenrijk: Wenen
www.innsbruck-airport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 734 kilometer vliegen naar Innsbruck-kranebitten in Innsbruck. Een vlucht duurt ongeveer 52 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Innsbruck is Europe/Vienna en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Innsbruck-kranebitten op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Innsbruck-kranebitten in Innsbruck (Oostenrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Innsbruck-kranebitten in Innsbruck (Oostenrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 29, 2023 - Sun
Innsbruck, AT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jan 29
sky is clear
4/-3°C 6 km/h, SSW 68% 769.57 mmHg
mon jan 30
snow
5/-0°C 9 km/h, S 53% 765.07 mmHg
tue jan 31
few clouds
4/-1°C 6 km/h, SSW 64% 770.32 mmHg
wed feb 1
rain and snow
5/1°C 7 km/h, WNW 77% 766.57 mmHg
thu feb 2
snow
1/-2°C 9 km/h, WNW 92% 769.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Oostenrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Oostenrijk is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Oostenrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +43 of 0043.