Isle Of Man

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ronaldsway in Isle Of Man (Isle of Man). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Isle Of Man is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Ronaldsway
IATA code: IOM
ICAO code: EGNS
www.gov.im

Hoofdstad van Isle of Man: Douglas, Isle of Man
Aantal inwoners: 75049
vlag van Isle of Man

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Isle Of Man is Europe/Isle_of_Man en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ronaldsway op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode GBP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Isle of Man en stekkers hebben de code C / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-1580 of 00-1580.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ronaldsway in Isle Of Man (Isle of Man). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ronaldsway in Isle Of Man (Isle of Man). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Isle Of Man. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Isle of Man, IM
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
moderate rain
3/4°C 28 km/h, N 95% 731.31 mmHg
sat dec 5
overcast clouds
4/3°C 12 km/h, NE 81% 748.56 mmHg
sun dec 6
broken clouds
4/3°C 8 km/h, N 89% 753.81 mmHg
mon dec 7
light rain
4/1°C 11 km/h, SE 90% 751.56 mmHg
tue dec 8
light rain
4/4°C 22 km/h, WNW 83% 749.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.