Izmir

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Adnan Menderes Airport in Izmir (Turkije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Izmir. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Izmir.
vlag van Turkije
Vliegveld: Adnan Menderes Airport
IATA code: ADB
ICAO code: LTBJ
Hoofdstad van Turkije: Ankara
www.adnanmenderesairport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2326 kilometer vliegen naar Adnan Menderes Airport in Izmir. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 46 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Izmir is Europe/Istanbul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Adnan Menderes Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Adnan Menderes Airport in Izmir (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Adnan Menderes Airport in Izmir (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 27, 2024 - Tue
İzmir, TR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue feb 27
few clouds
17/14°C 9 km/h, W 56% 762.07 mmHg
wed feb 28
overcast clouds
19/14°C 7 km/h, WSW 53% 765.82 mmHg
thu feb 29
sky is clear
21/16°C 12 km/h, SW 48% 765.07 mmHg
fri mar 1
light rain
17/15°C 15 km/h, SSW 53% 760.56 mmHg
sat mar 2
light rain
16/13°C 15 km/h, SSW 56% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Turkije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lira. Valutacode TRY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Turkije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Turkije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +90 of 0090.