Jerez De La Frontera

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Jerez De La Frontera in Jerez De La Frontera (Spanje). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Jerez De La Frontera. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Jerez De La Frontera.
vlag van Spanje
Vliegveld: Jerez De La Frontera
IATA code: XRY
ICAO code: LEJR
Hoofdstad van Spanje: Madrid
www.aena.es

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1927 kilometer vliegen naar Jerez De La Frontera in Jerez De La Frontera. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 17 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Jerez De La Frontera is Europe/Madrid en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Jerez De La Frontera op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Jerez De La Frontera in Jerez De La Frontera (Spanje). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Jerez De La Frontera in Jerez De La Frontera (Spanje). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 4, 2024 - Mon
Jerez de la Frontera, ES
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon mar 4
light rain
16/12°C 19 km/h, W 74% 767.32 mmHg
tue mar 5
broken clouds
15/10°C 22 km/h, NNE 51% 768.82 mmHg
wed mar 6
sky is clear
18/12°C 17 km/h, SE 50% 764.32 mmHg
thu mar 7
heavy intensity rain
11/10°C 36 km/h, S 87% 758.31 mmHg
fri mar 8
light rain
14/11°C 30 km/h, WSW 62% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Spanje

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Spanje is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Spanje te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +34 of 0034.