Jersey

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Jersey in Jersey (Jersey). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Jersey. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Jersey.
vlag van Jersey
Vliegveld: Jersey
IATA code: JER
ICAO code: EGJJ
Hoofdstad van Jersey: Saint Helier
www.jerseyairport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 599 kilometer vliegen naar Jersey in Jersey. Een vlucht duurt ongeveer 42 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Jersey is Europe/Jersey en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Jersey op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Jersey in Jersey (Jersey). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Jersey in Jersey (Jersey). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Jersey, JE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
overcast clouds
19/18°C 21 km/h, E 82% 765.07 mmHg
fri jul 19
scattered clouds
18/18°C 17 km/h, NNW 75% 764.32 mmHg
sat jul 20
heavy intensity rain
18/17°C 25 km/h, W 86% 756.81 mmHg
sun jul 21
light rain
16/16°C 36 km/h, WNW 87% 759.81 mmHg
mon jul 22
light rain
17/17°C 24 km/h, W 83% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Jersey

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode GBP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Jersey is 230 V en stekkers hebben de code C / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Jersey te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-1490 of 00-1490.