Jinka

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Jinka in Jinka (Ethiopië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Jinka. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Jinka.
vlag van Ethiopië
Vliegveld: Jinka
IATA code: BCO
ICAO code: HABC
Hoofdstad van Ethiopië: Addis Ababa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5933 kilometer vliegen naar Jinka in Jinka. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 3 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Jinka is Africa/Addis_Ababa en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Jinka op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Jinka in Jinka (Ethiopië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Jinka in Jinka (Ethiopië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Jinka, ET
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
broken clouds
27/20°C 7 km/h, E 37% 757.56 mmHg
sun nov 27
light rain
26/20°C 6 km/h, ENE 41% 756.81 mmHg
mon nov 28
light rain
28/20°C 5 km/h, NE 36% 756.06 mmHg
tue nov 29
broken clouds
28/22°C 6 km/h, NNW 34% 756.81 mmHg
wed nov 30
light rain
29/22°C 6 km/h, ESE 27% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Ethiopië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Birr. Valutacode ETB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Ethiopië is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ethiopië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +251 of 00251.