Jiuquan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Jiuhuang in Jiuquan (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Jiuquan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Jiuquan.
vlag van China
Vliegveld: Jiuhuang
IATA code: CHW
ICAO code:
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6838 kilometer vliegen naar Jiuhuang in Jiuquan. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 8 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Jiuquan is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Jiuhuang op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Jiuhuang in Jiuquan (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Jiuhuang in Jiuquan (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 10, 2023 - Sat
Jiuquan, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 10
overcast clouds
31/27°C 38 km/h, W 10% 753.06 mmHg
sun jun 11
light rain
32/23°C 43 km/h, SW 13% 753.06 mmHg
mon jun 12
sky is clear
32/24°C 33 km/h, ENE 13% 752.31 mmHg
tue jun 13
overcast clouds
32/23°C 32 km/h, E 10% 750.81 mmHg
wed jun 14
sky is clear
33/23°C 24 km/h, ENE 7% 747.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.