Johnston Island

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Johnston Atoll Airport in Johnston Island (Johnston Atoll). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Johnston Island. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Johnston Island.

Vliegveld: Johnston Atoll Airport
Plaats: Johnston Island
IATA code: JON

Timezone
De timezone van Johnston Island is Pacific/Johnston.

Betaalmiddel
In Johnston Atoll is de officiële munteenheid de Amerikaanse dollar. Valutacode USD.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Johnston Atoll te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +262 of 00262.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Johnston Atoll Airport in Johnston Island (Johnston Atoll). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Johnston Atoll Airport in Johnston Island (Johnston Atoll). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Johnston Atoll Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 4, 2020 - Sat
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.