Kamembe

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kamembe Airport in Kamembe (Rwanda). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kamembe. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kamembe.

Vliegveld: Kamembe Airport
Plaats: Kamembe
IATA code: KME

Timezone
De timezone van Kamembe is Africa/Kigali.

Betaalmiddel
In Rwanda is de officiële munteenheid de Rwandese frank. Valutacode RWF.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Rwanda te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +250 of 00250.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kamembe Airport in Kamembe (Rwanda). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kamembe Airport in Kamembe (Rwanda). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Kamembe Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 27, 2020 - Mon
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.