Kandi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kandi in Kandi (Benin). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kandi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Kandi is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Benin
Vliegveld: Kandi
IATA code: KDC
ICAO code: DBBK
Hoofdstad van Benin: Porto-Novo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4583 kilometer vliegen naar Kandi in Kandi. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 27 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kandi is Africa/Porto-Novo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kandi op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Benin is 220 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Benin te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +229 of 00229.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kandi in (Benin). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kandi in Kandi (Benin). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 26, 2021 - Fri
Kandi, BJ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri feb 26
few clouds
37/26°C 9 km/h, NNE 8% 756.81 mmHg
sat feb 27
sky is clear
38/28°C 10 km/h, NE 8% 756.81 mmHg
sun feb 28
broken clouds
38/29°C 13 km/h, E 9% 755.31 mmHg
mon mar 1
broken clouds
39/29°C 14 km/h, ESE 14% 755.31 mmHg
tue mar 2
scattered clouds
39/29°C 17 km/h, E 8% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.