Kasane

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kasane in Kasane (Botswana). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kasane. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kasane.
vlag van Botswana
Vliegveld: Kasane
IATA code: BBK
ICAO code: FBKE
Hoofdstad van Botswana: Gaborone
www.caab.co.bw

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8043 kilometer vliegen naar Kasane in Kasane. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 34 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kasane is Africa/Gaborone en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kasane op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kasane in Kasane (Botswana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kasane in Kasane (Botswana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Kasane, BW
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
heavy intensity rain
27/19°C 14 km/h, ESE 57% 762.82 mmHg
sun nov 27
light rain
22/20°C 10 km/h, ENE 73% 757.56 mmHg
mon nov 28
light rain
28/20°C 11 km/h, NE 49% 756.81 mmHg
tue nov 29
sky is clear
28/21°C 12 km/h, ENE 44% 757.56 mmHg
wed nov 30
sky is clear
30/22°C 11 km/h, ENE 38% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Botswana

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pula. Valutacode BWP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Botswana is 230 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Botswana te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +267 of 00267.