Kasese

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kasese in Kasese (Oeganda). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kasese. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .
vlag van Oeganda
Vliegveld: Kasese
IATA code: KSE
ICAO code: HUKS
Hoofdstad van Oeganda: Kampala

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6258 kilometer vliegen naar Kasese in Kasese. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 26 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kasese is Africa/Kampala en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kasese op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kasese in (Oeganda). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kasese in Kasese (Oeganda). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 24, 2021 - Fri
Kasese, UG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri sep 24
light rain
28/19°C 7 km/h, ENE 51% 760.56 mmHg
sat sep 25
moderate rain
26/20°C 7 km/h, ESE 70% 762.07 mmHg
sun sep 26
moderate rain
27/19°C 7 km/h, NNE 63% 762.07 mmHg
mon sep 27
heavy intensity rain
26/20°C 8 km/h, ENE 67% 761.31 mmHg
tue sep 28
light rain
26/20°C 5 km/h, S 61% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Oeganda

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Shilling. Valutacode UGX.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Oeganda is 240 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Oeganda te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +256 of 00256.

Comments are closed.