Kayseri

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Erkilet International Airport in Kayseri (Turkije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kayseri. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kayseri.
vlag van Turkije
Vliegveld: Erkilet International Airport
IATA code: ASR
ICAO code: LTAU
Hoofdstad van Turkije: Ankara
www.kayseri.dhmi.gov.tr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2795 kilometer vliegen naar Erkilet International Airport in Kayseri. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 19 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kayseri is Europe/Istanbul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Erkilet International Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Erkilet International Airport in Kayseri (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Erkilet International Airport in Kayseri (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2023 - Thu
Kayseri Province, TR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 28
sky is clear
22/19°C 27 km/h, WNW 31% 763.57 mmHg
fri sep 29
sky is clear
25/19°C 15 km/h, NW 26% 760.56 mmHg
sat sep 30
light rain
25/18°C 12 km/h, NW 32% 759.06 mmHg
sun oct 1
light rain
22/17°C 17 km/h, WNW 44% 758.31 mmHg
mon oct 2
moderate rain
19/17°C 18 km/h, NNE 54% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Turkije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lira. Valutacode TRY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Turkije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Turkije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +90 of 0090.