Keulen

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cologne/bonn in Keulen (Duitsland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Keulen. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Keulen.
vlag van Duitsland
Vliegveld: Cologne/bonn
IATA code: CGN
ICAO code: EDDK
Hoofdstad van Duitsland: Berlijn
www.koeln-bonn-airport.de

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 228 kilometer vliegen naar Cologne/bonn in Keulen. Een vlucht duurt ongeveer 39 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Keulen is Europe/Berlin en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cologne/bonn op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cologne/bonn in Keulen (Duitsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cologne/bonn in Keulen (Duitsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 10, 2023 - Sat
Cologne, DE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 10
sky is clear
30/21°C 18 km/h, E 26% 760.56 mmHg
sun jun 11
sky is clear
28/20°C 19 km/h, ESE 28% 762.07 mmHg
mon jun 12
scattered clouds
26/19°C 18 km/h, E 29% 762.07 mmHg
tue jun 13
sky is clear
26/18°C 18 km/h, ENE 22% 760.56 mmHg
wed jun 14
scattered clouds
22/16°C 18 km/h, E 38% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Duitsland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Duitsland is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Duitsland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +49 of 0049.