Khudzhand

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Khudzhand Airport in Khudzhand (Tadzjikistan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Khudzhand. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Khudzhand.

Vliegveld: Khudzhand Airport
Plaats: Khudzhand
IATA code: LBD

Timezone
De timezone van Khudzhand is Asia/Dushanbe.

Betaalmiddel
In Tadzjikistan is de officiële munteenheid de Tadzjiekse somoni. Valutacode TJS.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Tadzjikistan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +992 of 00992.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Khudzhand Airport in Khudzhand (Tadzjikistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Khudzhand Airport in Khudzhand (Tadzjikistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Khudzhand Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 31, 2020 - Sun
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.