Kingston

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kingston in Kingston (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kingston. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kingston.
vlag van Canada
Vliegveld: Kingston
IATA code: YGK
ICAO code: CYGK
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.nmia.aero

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5765 kilometer vliegen naar Kingston in Kingston. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 51 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kingston is America/Toronto en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kingston op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kingston in Kingston (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kingston in Kingston (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 21, 2024 - Sun
Kingston, JM
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 21
light rain
29/23°C 12 km/h, SSE 61% 761.31 mmHg
mon apr 22
light rain
32/24°C 16 km/h, S 49% 760.56 mmHg
tue apr 23
light rain
31/23°C 11 km/h, S 57% 762.07 mmHg
wed apr 24
scattered clouds
34/23°C 7 km/h, NNE 43% 762.07 mmHg
thu apr 25
light rain
32/23°C 10 km/h, S 51% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.