Kirovograd

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kirovograd in Kirovograd (Oekraïne). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kirovograd. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kirovograd.

Vliegveld: Kirovograd
Plaats: Kirovograd
IATA code: KGO

Timezone
De timezone van Kirovograd is Europe/Kiev.

Betaalmiddel
In Oekraïne is de officiële munteenheid de Hryvnia. Valutacode UAH.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Oekraïne te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +380 of 00380.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kirovograd in Kirovograd (Oekraïne). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kirovograd in Kirovograd (Oekraïne). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Kirovograd. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 2, 2020 - Thu
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.