Koror

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Babelthuap/Koror in Koror (Palau). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Koror. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Koror.
vlag van Palau
Vliegveld: Babelthuap/Koror
IATA code: ROR
ICAO code: PTRO
Hoofdstad van Palau: Melekeok

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11858 kilometer vliegen naar Babelthuap/Koror in Koror. Een vlucht duurt ongeveer 14 uur en 6 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Koror is Pacific/Palau en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Babelthuap/Koror op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Babelthuap/Koror in Koror (Palau). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Babelthuap/Koror in Koror (Palau). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 8, 2021 - Wed
Koror, PW
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu dec 9
light rain
29/28°C 12 km/h, NE 71% 756.81 mmHg
fri dec 10
light rain
29/28°C 15 km/h, NE 72% 756.06 mmHg
sat dec 11
moderate rain
28/28°C 20 km/h, NE 77% 756.06 mmHg
sun dec 12
moderate rain
29/28°C 17 km/h, ENE 76% 755.31 mmHg
mon dec 13
light rain
29/28°C 16 km/h, NE 77% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Palau

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Palau is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Palau te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +680 of 00680.

Comments are closed.