Kosice

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Barca in Kosice (Slowakije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kosice. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kosice.
vlag van Slowakije
Vliegveld: Barca
IATA code: KSC
ICAO code: LZKZ
Hoofdstad van Slowakije: Bratislava
www.airportkosice.sk

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1231 kilometer vliegen naar Barca in Kosice. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 27 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kosice is Europe/Bratislava en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Barca op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Barca in Kosice (Slowakije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Barca in Kosice (Slowakije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Kosice, SK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
light rain
28/23°C 20 km/h, N 51% 765.07 mmHg
fri jul 19
broken clouds
28/19°C 19 km/h, NNE 41% 764.32 mmHg
sat jul 20
overcast clouds
28/22°C 17 km/h, N 40% 759.81 mmHg
sun jul 21
moderate rain
19/18°C 11 km/h, N 95% 758.31 mmHg
mon jul 22
sky is clear
27/20°C 13 km/h, NNE 53% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Slowakije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Slowakije is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Slowakije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +421 of 00421.