Kralendijk

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Flamingo International Airport (Bonaire International Airport) in Kralendijk (Caribisch Nederland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kralendijk. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kralendijk.
vlag van Caribisch Nederland
Vliegveld: Flamingo International Airport (Bonaire International Airport)
IATA code: BON
ICAO code: TNCB
Hoofdstad van Caribisch Nederland: 0

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7793 kilometer vliegen naar Flamingo International Airport (Bonaire International Airport) in Kralendijk. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 16 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kralendijk is America/Kralendijk en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Flamingo International Airport (Bonaire International Airport) op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Flamingo International Airport (Bonaire International Airport) in Kralendijk (Caribisch Nederland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Flamingo International Airport (Bonaire International Airport) in Kralendijk (Caribisch Nederland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 2, 2023 - Fri
Kralendijk, BQ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jun 2
moderate rain
28/28°C 34 km/h, ESE 85% 757.56 mmHg
sat jun 3
overcast clouds
28/28°C 18 km/h, ESE 79% 757.56 mmHg
sun jun 4
few clouds
29/28°C 22 km/h, ENE 75% 758.31 mmHg
mon jun 5
light rain
28/28°C 32 km/h, E 87% 759.06 mmHg
tue jun 6
light rain
28/28°C 34 km/h, E 84% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Caribisch Nederland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Caribisch Nederland is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Caribisch Nederland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +599 of 00599.