Kratie

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kratie in Kratie (Cambodja). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kratie. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kratie.
vlag van Cambodja
Vliegveld: Kratie
IATA code: KTI
ICAO code: VDKT
Hoofdstad van Cambodja: Phnom Penh

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9660 kilometer vliegen naar Kratie in Kratie. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 29 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kratie is Asia/Phnom_Penh en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kratie op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kratie in Kratie (Cambodja). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kratie in Kratie (Cambodja). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 30, 2022 - Thu
Kratié, KH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 30
moderate rain
30/24°C 17 km/h, S 72% 753.81 mmHg
fri jul 1
moderate rain
28/24°C 9 km/h, S 82% 754.56 mmHg
sat jul 2
light rain
28/24°C 11 km/h, SW 81% 753.81 mmHg
sun jul 3
light rain
28/25°C 15 km/h, SW 78% 754.56 mmHg
mon jul 4
moderate rain
30/24°C 16 km/h, SSW 79% 752.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Cambodja

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Riels. Valutacode KHR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Cambodja is 230 V en stekkers hebben de code A / C / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Cambodja te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +855 of 00855.

14 Responses to “Kratie”

Comments are closed.