Kroning

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Coronation Airport in Kroning (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kroning. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kroning.

Vliegveld: Coronation Airport
Plaats: Kroning
IATA code: YCT

Timezone
De timezone van Kroning is America/Edmonton.

Betaalmiddel
In Canada is de officiële munteenheid de Canadese dollar. Valutacode CAD.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Coronation Airport in Kroning (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Coronation Airport in Kroning (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Coronation Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 19, 2019 - Fri
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.