Kuressaare

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kuressaare in Kuressaare (Estland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Kuressaare is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Kuressaare
IATA code: URE
ICAO code: EEKE
www.kuressaare-airport.ee

Hoofdstad van Estland: Tallinn
Aantal inwoners: 1291170
vlag van Estland

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kuressaare is Europe/Tallinn en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kuressaare op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Estland en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +372 of 00372.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kuressaare in Kuressaare (Estland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kuressaare in Kuressaare (Estland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Kuressaare. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Kuressaare, EE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
rain and snow
4/5°C 40 km/h, SSE 83% 759.06 mmHg
sat dec 5
light rain
7/7°C 35 km/h, SSE 85% 759.81 mmHg
sun dec 6
overcast clouds
7/5°C 34 km/h, SSE 86% 765.07 mmHg
mon dec 7
sky is clear
4/2°C 41 km/h, SSE 73% 767.32 mmHg
tue dec 8
broken clouds
1/2°C 35 km/h, SSE 90% 767.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.