La Plata

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van La Plata in La Plata (Argentinië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in La Plata. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in La Plata.
vlag van Argentinië
Vliegveld: La Plata
IATA code: LPG
ICAO code: SADL
Hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11441 kilometer vliegen naar La Plata in La Plata. Een vlucht duurt ongeveer 14 uur en 37 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van La Plata is America/Argentina/Buenos_Aires en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van La Plata op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld La Plata in La Plata (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld La Plata in La Plata (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 24, 2023 - Sun
La Plata, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 24
overcast clouds
16/12°C 19 km/h, E 61% 762.82 mmHg
mon sep 25
broken clouds
15/13°C 25 km/h, E 49% 764.32 mmHg
tue sep 26
moderate rain
11/9°C 24 km/h, ESE 91% 762.82 mmHg
wed sep 27
sky is clear
15/10°C 16 km/h, ENE 54% 765.07 mmHg
thu sep 28
sky is clear
16/13°C 21 km/h, E 51% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Argentinië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode ARS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Argentinië is 220 V en stekkers hebben de code C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Argentinië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +54 of 0054.