La Roche

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Les Ajoncs in La Roche (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in La Roche. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in La Roche.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Les Ajoncs
IATA code: EDM
ICAO code: LFRI
Hoofdstad van Frankrijk: Paris
www.ville-larochesuryon.fr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 765 kilometer vliegen naar Les Ajoncs in La Roche. Een vlucht duurt ongeveer 54 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van La Roche is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Les Ajoncs op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Les Ajoncs in La Roche (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Les Ajoncs in La Roche (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
La Roche, CH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
light rain
18/8°C 14 km/h, WNW 56% 759.81 mmHg
mon may 20
moderate rain
17/10°C 10 km/h, NNW 61% 756.81 mmHg
tue may 21
moderate rain
9/7°C 13 km/h, SW 97% 758.31 mmHg
wed may 22
light rain
11/7°C 15 km/h, WSW 88% 760.56 mmHg
thu may 23
light rain
13/9°C 10 km/h, N 79% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.