La Romana

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Casa de Campo International in La Romana (Dominicaanse Republiek). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in La Romana. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Casa de Campo International is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Dominicaanse Republiek
Vliegveld: Casa de Campo International
IATA code: LRM
ICAO code: MDLR
Hoofdstad van Dominicaanse Republiek: Santo Domingo
www.romanaairport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7294 kilometer vliegen naar Casa de Campo International in La Romana. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 40 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van La Romana is America/Santo_Domingo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Casa de Campo International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode DOP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Dominicaanse Republiek is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Dominicaanse Republiek te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer ++1-809 and 1-829 of 00+1-809 and 1-829.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Casa de Campo International in (Dominicaanse Republiek). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Casa de Campo International in La Romana (Dominicaanse Republiek). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 6, 2021 - Sat
La Romana, DO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat mar 6
light rain
29/23°C 12 km/h, SE 57% 762.07 mmHg
sun mar 7
scattered clouds
28/23°C 18 km/h, SE 60% 763.57 mmHg
mon mar 8
light rain
27/23°C 14 km/h, NNE 71% 765.07 mmHg
tue mar 9
broken clouds
27/22°C 23 km/h, ENE 65% 764.32 mmHg
wed mar 10
light rain
27/22°C 23 km/h, ENE 68% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.