La Ronge

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van La Ronge in La Ronge (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in La Ronge. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in La Ronge.
vlag van Canada
Vliegveld: La Ronge
IATA code: YVC
ICAO code: CYVC
Hoofdstad van Canada: Ottawa
cyvc.ca

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6459 kilometer vliegen naar La Ronge in La Ronge. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 41 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van La Ronge is America/Regina en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van La Ronge op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld La Ronge in La Ronge (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld La Ronge in La Ronge (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
La Ronge, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu may 23
overcast clouds
7/7°C 14 km/h, ENE 59% 762.82 mmHg
fri may 24
light rain
4/4°C 15 km/h, ESE 86% 760.56 mmHg
sat may 25
overcast clouds
7/7°C 14 km/h, NE 76% 756.06 mmHg
sun may 26
light rain
11/10°C 13 km/h, N 52% 757.56 mmHg
mon may 27
few clouds
11/9°C 11 km/h, E 58% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.