Laayoune

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Hassan I in Laayoune (Marokko). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Laayoune. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Laayoune.
vlag van Marokko
Vliegveld: Hassan I
IATA code: EUN
ICAO code: GMML
Hoofdstad van Marokko: Rabat

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3174 kilometer vliegen naar Hassan I in Laayoune. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 46 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Laayoune is Africa/Casablanca en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Hassan I op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Hassan I in Laayoune (Marokko). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Hassan I in Laayoune (Marokko). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 1, 2022 - Fri
Laayoune, EH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jul 1
broken clouds
25/20°C 33 km/h, N 48% 762.07 mmHg
sat jul 2
sky is clear
27/21°C 34 km/h, N 43% 763.57 mmHg
sun jul 3
sky is clear
27/20°C 36 km/h, NNE 42% 763.57 mmHg
mon jul 4
sky is clear
28/20°C 37 km/h, NNE 42% 762.82 mmHg
tue jul 5
sky is clear
28/21°C 38 km/h, NNE 42% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Marokko

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dirham. Valutacode MAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Marokko is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Marokko te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +212 of 00212.

Comments are closed.