Labe

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Labe in Labe (Guinea). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Labe. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Labe is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Guinea
Vliegveld: Labe
IATA code: LEK
ICAO code: GULB
Hoofdstad van Guinea: Conakry

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4807 kilometer vliegen naar Labe in Labe. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 43 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Labe is Africa/Conakry en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Labe op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode GNF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Guinea is 220 V en stekkers hebben de code C / F / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Guinea te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +224 of 00224.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Labe in (Guinea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Labe in Labe (Guinea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 25, 2021 - Mon
Labé, GN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jan 25
few clouds
29/18°C 11 km/h, ESE 13% 758.31 mmHg
tue jan 26
sky is clear
30/17°C 13 km/h, E 12% 758.31 mmHg
wed jan 27
sky is clear
29/20°C 17 km/h, ESE 13% 758.31 mmHg
thu jan 28
sky is clear
29/20°C 15 km/h, ESE 13% 759.06 mmHg
fri jan 29
broken clouds
30/19°C 14 km/h, E 12% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.