Labe

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Labe in Labe (Guinea). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Labe. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Labe.
vlag van Guinea
Vliegveld: Labe
IATA code: LEK
ICAO code: GULB
Hoofdstad van Guinea: Conakry

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4807 kilometer vliegen naar Labe in Labe. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 43 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Labe is Africa/Conakry en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Labe op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Labe in Labe (Guinea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Labe in Labe (Guinea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Labé, GN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
broken clouds
26/20°C 10 km/h, E 37% 757.56 mmHg
thu dec 1
broken clouds
29/20°C 6 km/h, WNW 29% 758.31 mmHg
fri dec 2
broken clouds
28/21°C 9 km/h, NW 30% 758.31 mmHg
sat dec 3
scattered clouds
29/22°C 6 km/h, W 29% 756.81 mmHg
sun dec 4
moderate rain
27/19°C 10 km/h, ESE 43% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Guinea

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode GNF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Guinea is 220 V en stekkers hebben de code C / F / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Guinea te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +224 of 00224.