Lagunillas

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Lagunillas in Lagunillas (Venezuela). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lagunillas. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Lagunillas.
vlag van Venezuela
Vliegveld: Lagunillas
IATA code: LGY
ICAO code:
Hoofdstad van Venezuela: Caracas

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8320 kilometer vliegen naar Lagunillas in Lagunillas. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 54 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lagunillas is America/Caracas en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Lagunillas op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Lagunillas in Lagunillas (Venezuela). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Lagunillas in Lagunillas (Venezuela). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2023 - Mon
Lagunillas, VE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon sep 25
overcast clouds
33/28°C 20 km/h, N 56% 756.81 mmHg
tue sep 26
moderate rain
33/27°C 17 km/h, NNE 63% 757.56 mmHg
wed sep 27
moderate rain
33/27°C 18 km/h, SSE 60% 756.81 mmHg
thu sep 28
light rain
32/28°C 15 km/h, SSW 60% 756.81 mmHg
fri sep 29
moderate rain
30/26°C 19 km/h, NNE 73% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Venezuela

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Bolivar. Valutacode VEF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Venezuela is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Venezuela te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +58 of 0058.