Lamerd

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Lamerd in Lamerd (Iran). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lamerd. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Lamerd.
vlag van Iran
Vliegveld: Lamerd
IATA code: LFM
ICAO code: OISR
Hoofdstad van Iran: Tehran

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4848 kilometer vliegen naar Lamerd in Lamerd. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 46 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lamerd is Asia/Tehran en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Lamerd op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Lamerd in Lamerd (Iran). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Lamerd in Lamerd (Iran). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 3, 2022 - Sat
Lamerd, IR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 3
sky is clear
24/19°C 12 km/h, WSW 32% 762.07 mmHg
sun dec 4
sky is clear
24/20°C 13 km/h, WSW 34% 763.57 mmHg
mon dec 5
scattered clouds
23/20°C 10 km/h, SW 34% 764.32 mmHg
tue dec 6
overcast clouds
23/20°C 11 km/h, SW 40% 764.32 mmHg
wed dec 7
sky is clear
23/20°C 11 km/h, SW 42% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Iran

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rial. Valutacode IRR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Iran is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Iran te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +98 of 0098.