Lampedusa

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Lampedusa in Lampedusa (Italië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lampedusa. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Lampedusa.
vlag van Italië
Vliegveld: Lampedusa
IATA code: LMP
ICAO code: LICD
Hoofdstad van Italië: Rome
www.aeroportodilampedusa.com/index.php/nl/

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1969 kilometer vliegen naar Lampedusa in Lampedusa. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 20 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lampedusa is Europe/Rome en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Lampedusa op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Lampedusa in Lampedusa (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Lampedusa in Lampedusa (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 6, 2023 - Wed
Lampedusa, IT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 6
light rain
17/15°C 33 km/h, NW 60% 761.31 mmHg
thu dec 7
light rain
17/17°C 43 km/h, NW 63% 764.32 mmHg
fri dec 8
heavy intensity rain
17/15°C 44 km/h, WSW 64% 762.07 mmHg
sat dec 9
moderate rain
17/17°C 57 km/h, ENE 75% 756.81 mmHg
sun dec 10
light rain
17/17°C 31 km/h, N 58% 768.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Italië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Italië is 230 V en stekkers hebben de code C / F / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Italië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +39 of 0039.